Belgium Escort Models

© 2012 Belgium Models Contact Belgium Models
Chat reservation are fast, reliable and discreet. - Chat reservaties zijn snel, betrouwbaar en discreet Conversation laguages: English - Dutch - German - French.
Copyright

alle inhoud van onze websites (inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, audio, video en lay-out) zijn exclusieve copyright van Belgium Model ®. Onze webpagina's of elementen van onze webpagina's zijn beschermd door auteursrecht en recht van oneerlijke concurrentie en kunnen niet gekopieerde, gedistributeert of gewijzigd worden zonder onze schriftelijke toestemming. Het is illegaal en strafbaar door strafrecht om kopieën, te verspreiden of te wijzigen van ons auteursrechtelijk beschermd materiaal zonder onze voorafgaande toestemming. Belgium Models ® zal alle rechtsmiddelen gebruiken tegen schendingen van onze rechten.
Privacy

Belgium Models ® persoonlijke records en persoonlijke gegevens die aan ons gegeven zijn om de gevraagde diensten te verlenen en aanvullende informatie naar onze klanten op uitdrukkelijke aanvraag te verzenden. Wij garanderen dat geen gebruik of overdracht van persoonlijke gegevens voor promotionele diensten door derden plaatsvindt. Belgium Models ® zal alle informatie gegeven door onze klanten met strikte vertrouwelijkheid behandelen.
Links / Adverteren

Belgium Models is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor materiaal dat toegankelijk is via links op haar website.

Het Agentschap distantieert zich uitdrukkelijk van materiaal op gekoppelde websites, en heeft geen invloed op de vormgeving en de inhoud van deze websites.
Bovendien, om te voorkomen dat uw kinderen materiaal bestemt voor volwassen bekijken, raden wij u programma's aan speciaal ontworpen voor ouderlijke controle

Cyber Citter | Cyber Patrol | Safe Surf